Företaget bedriver verksamhet inom fotografi, inredning, kokboksproduktion, matevent samt hållbar matproduktion. Verksamheten innefattar visuell kommunikation, konceptutveckling, styling, dokumentation samt utveckling och rådgivning inom hållbara livsmedelssystem. Uppdragen riktar sig till både företag och privatpersoner.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 107 | 728 | 1 484 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 172 | -400 | 605 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 168 | -405 | 601 |
Årets resultat (tkr) | 168 | -248 | 347 |
Summa tillgångar (tkr) | 340 | 250 | 800 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 107 | 728 | 1 484 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 172 | -400 | 605 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 168 | -405 | 601 |
Årets resultat (tkr) | 168 | -248 | 347 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 46 | 62 | 25 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 293 | 188 | 775 |
Tillgångar (tkr) | 340 | 250 | 800 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 248 | 120 | 398 |
Obeskattade reserver (tkr) | 157 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 91 | 130 | 245 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 340 | 250 | 800 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 30 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 107 | 728 | 1 484 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 15.5% | -55.0% | 40.8% |
Soliditet | 72.9% | 48.0% | 63.9% |
Kassalikviditet | 322.0% | 144.6% | 316.3% |
Företaget bedriver verksamhet inom fotografi, inredning, kokboksproduktion, matevent samt hållbar matproduktion. Verksamheten innefattar visuell kommunikation, konceptutveckling, styling, dokumentation samt utveckling och rådgivning inom hållbara livsmedelssystem. Uppdragen riktar sig till både företag och privatpersoner.